TandAnders, een frisse kijk op mondzorg

TandAnders heeft een nieuwe kijk op mondzorg. TandAnders richt zich nadrukkelijk op preventie. Want voorkomen is beter dan genezen. TandAnders besteedt daarom veel aandacht aan het begeleiden van uw dagelijkse mondverzorging. Onze zorg houdt niet op na uw bezoek aan onze praktijk. U krijgt advies op maat en tips voor thuis. Door goede samenwerking houden we uw mond en gebit gezond. In iedere fase van het leven, van kind tot senior. 

Als het toch eens noodzakelijk is, voert TandAnders vanzelfsprekend tandheelkundige reparaties uit. Ook daar volgen we een andere koers. TandAnders beoordeelt altijd kritisch welke behandeling de beste oplossing is. Waarom een kostbare kroon als er misschien een andere optie is? En is het wel nodig om een beginnend gaatje uit te boren en te vullen? Uiteraard bepalen we dat per situatie, met oog voor een mooi verzorgd gebit. TandAnders zet in op het gezond houden van het gebit en wil niet uitsluitend betaald worden voor het uitvoeren van reparaties. Schadeherstel blijft zich herhalen totdat een kostbare kroon of zenuwbehandeling nodig is. Zaken veel meer onder controle houden, in plaats van dure behandelingen uitvoeren: dát noemen wij moderne tandheelkunde!

Uw voordeel

  • TandAnders is de eerste tandarts die u beloont als u uw gebit goed onderhoudt. Wanneer er buiten uw schuld toch iets misgaat, betaalt u 25% minder. Daarmee bespaart u flink op uw tandartskosten.
  • TandAnders zorgt voor een gezonde mond en een gebit dat levensbestendig is. Zonder onnodig ingewikkelde voorzieningen die in de toekomst juist voor problemen kunnen zorgen.