TandAnders praktijk en team

Het team van TandAnders beschikt over zeer ruime ervaring. Met onze frisse en unieke kijk op mondzorg helpen we u uw mond gezond te houden en klachten te voorkomen.

Graag stellen we ons aan u voor:

Corné de Bruijn

Tandarts

Al sinds begin jaren ’80 is Corné werkzaam als tandarts; tot voor kort in diverse tandartspraktijken in Raamsdonksveer en omgeving. Binnen de praktijk van TandAnders biedt hij tandheelkundige zorg aan alle cliënten, jong en oud. Ook werkzaam als tandarts-geriatrie. 

BIG-geregistreerd onder nummer: 19020359702

Moheb Azimullah

Tandarts

Moheb is een zeer ervaren en gedreven tandarts, met oog voor zijn cliënten. Na de opleiding Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) rondde hij de opleiding MasterClass Implantologie succesvol af. Hij beheerst vele aspecten van de tandheelkunde; van het opknappen na slijtage, tot het plaatsen van implantaten en verwijderen van verstandskiezen. Een goede service en samenwerking met een vast team staan bij hem voorop.

BIG-geregistreerd onder nummer: 09922730502
NVOI-geregistreerd onder nummer: 3713 

Kübra Zengin-Azimullah

Mondhygiënist

Kübra is een ervaren Mondhygiënist. Zij heeft de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam gedaan. Na de opleiding heeft zij enkele jaren werkervaring opgedaan in een aantal algemene tandartspraktijken. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere mondgezondheid geven haar veel werkplezier. Een goede samenwerking met een vast team staat bij haar voorop.

NVM- registratienummer: 995187

 

Reyana Azimullah

Preventie- hoofdassistente

Reyana is een zeer ervaren assistent. Zij heeft de opleiding Tandarts-assistent in Utrecht gevolgd. Vervolgens heeft zij aanvullend de opleiding preventie-assistent succesvol afgerond. Werken aan de stoel en behandelen van de patiënten zijn haar dagelijkse werkzaamheden. Maar ze is ook actief achter de balie of houdt ze zich bezig met bestellingen of andere dringende werkzaamheden. Daarnaast begeleidt zij de studenten in opleiding voor Tandartsassistenten. Aanpakken en de zaken goed regelen, dat is waar zij blij van wordt. Een goede samenwerking met een vast team staan bij haar voorop.

 

Claudia van der Schoot

Baliemedewerkster

Claudia is een ervaren baliemedewerkster. Zij is altijd in de gezondheidszorg werkzaam geweest. Claudia is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en daarmee ‘het gezicht van de praktijk’. Zij maakt samen met u de afspraken, telefonisch of aan de balie. Ook maakt zij graag met u een praatje. Alles goed en naar tevredenheid regelen voor u als patiënt staat bij haar voorop.

Jan-Willem van Soest

Klinisch prothesetechnicus

Jan-Willem is een ervaren behandelaar die gespecialiseerd is in prothetische tandheelkunde. Hij heeft de opleiding tandtechnicus in 2010 afgerond en heeft daarna besloten om zich te specialiseren tot tandprotheticus. Hij is de expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses. Uw kunt bij Jan-Willem terecht voor een gebitsbeschermer, frameprothese, partiële prothese, en een klik- of kunstgebit.

Celina van Steenis

Tandartsassistent

Celina is tandartsassistent in opleiding. Zij heeft de afgelopen jaren bij TandAnders stage gelopen en is daarnaast ook werkzaam in de praktijk. Celina komt ons team binnenkort versterken.

Danique Matthijssen

Baliemedewerkster